APLIKASI ATAS TALIAN

Kemeriahan Sambutan Hari Raya EidulFitri Peringkat Sekolah 2019

24/06/2019 (Isnin) : Alhamdulillah.. Sambutan Hari Guru & Hari Raya peringkat sekolah disambut meriah oleh semua warga SMK Tun Perak dengan dihadiri YDP PIBG, AJKPIBG, Cikgu Razak dan Cikgu Zaharah Kasmin..

Buat julung kali nya warga SMK Tun Perak menyambutnya secara bersama dengan pelbagai juadah disediakan berkat kerjasama AJK sambutan dan seluruh warga sekolah..

Tahniah diucapkan atas kejayaan penganjuran sambutan ini terutamanya barisan pentadbir sekolah dan AJK Sambutan kerana bertungkus lumus memastikan kelancaran dan kejayaan mencapai matlamat sambutan ini..

Terima kasih kepada semua penyumbang yang sudi memberi sumbangan berbentuk wang mahupun makanan bagi memeriahkan lagi sambutan kali ini.. Jasa kalian amat kami hargai.. Moga tahun depan majlis lebih meriah dan diberkati ini akan dapat dilaksanakan lagi dengan lebih baik lagi.

PENAFIAN


~Pihak SMK TUN  PERAK MUAR, JOHOR adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat dan bahan multimedia yang diperolehi dari laman web ini.~

~Diselenggara oleh unit ICT SMK TUN PERAK MUAR, JOHOR.~
~HAKCIPTA TERPELIHARA SMK TUN PERAK MUAR, JOHOR. 2019~

Jumlah Pelawat

378743
Hari IniHari Ini308
SemalamSemalam764
Minggu IniMinggu Ini5292
Bulan IniBulan Ini18418
All_DaysAll_Days378743
IP anda18.207.240.35
Ahli 0
Pelawat 4
Ahli berdaftar 3
Online
-